Specialitati > Endocrinologie

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin. In cadrul endocrinologiei sunt investigate afectiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).

Afectiunile endocrine sunt complexe si necesita analize de laborator specifice (Determinari hormonale & Fertilitate) si investigatii radiologice multiple, pentru acuratetea si precocitatea diagnosticului.

Unele afectiuni endocrine pot fi diagnosticate in faza subclinica iar prin diagnosticul precoce este impiedicata progresia spre boala manifesta si aparitia de complicatii. Boala tiroidiana subclinica este obisnuita si frecventa ei creste cu varsta; are consecinte nefaste asupra sistemului cardiovascular si functiei mentale, daca ramine nediagnosticata.

Consultatiile sunt oferite de catre Dr. Petrache-Băluță Mirela

MEDICI

PROGRAM MEDICI

  • Dr. Petrache-Băluță Mirela         

TARIFE PRACTICATE

 

  • Consultatie+Ecografie glanda tiroida+Ecografie Mamara: 120 lei

 

AVANTAJELE PACIENTULUI

  • Aveti siguranta unui mediu steril, dotat cu aparatura de ultima generatie si care respecta normele europene de igiena si siguranta.
  • Beneficiati de serviciile celor mai buni medici din Craiova, cu inalta calificare, experienta solida si tinuta morala ireprosabila.
  • Beneficiati de servicii de asistenta medicala completa.